Photo by Johner.se

Homecrowd er crowfunding selskapet som tilrettelegger for at privatpersoner og firmaer kan få tilgang til kunnskapen hos norske eiendomsutviklere.

 

Sparernes investering er helt avgjørende for at utviklere skal kunne gjennomføre sine prosjekter. Derfor er disse villige til å betale god avkastning. Når utviklere vil bygge, henvender de seg til bankene. Men dette hjelper bare delvis ettersom det finnes regler som forhindrer bankene i å finansiere for stor andel av hvert prosjekt. Det er her DU kommer inn.

I motsetning til de fleste andre investerings-alternativer der ute har din investering gjennom HomeCrowd fokus på ett spesifikt prosjekt som du kan ta og føle på - bokstavlig talt. Du kan besøke ditt bygg og se hvordan pengene dine vokser.

Tidligere har det vært helt nødvendig med et stort nettverk og en stor lommebok for å kunne investere i eiendom. Slik er det ikke lenger. Du kan nå investere direkte i eiendom, sammen med andre, via HomeCrowd. Registrer deg nedenfor og vi vil finne det prosjektet som passer for deg. 

Ja, jeg vil høre mer om investeringsprosjektene  →

 

Fortell dine venner og familie om HomeCrowd og invester sammen i utvikling av eiendom. 

Name *
Name