Velkommen til HomeCrowd!

 

Vi er Norges første og eneste crowdfunding plattform der sparere møter eiendomsutviklere som trenger egenkapital til sine prosjekter. Ideen til selskapet ligger i en lang karriere innen bank og finans der en daglig så at utvikling av eiendom var forbeholdt de med mye penger og deres omgangskrets. Siden 2014 har selskapet vært på tegnebrettet og endelig, høsten 2016, dannet vi det som idag er HomeCrowd.

Selskapet er et resultat av at vi er provosert av at ikke ALLE har tilgang til slike prosjekter og den avkastningen disse kan gi. Det er også morsomt og interessant å investere i utviklingseiendom og enda morsommere når du kan gå forbi eller stoppe opp og ta på det du er en liten, men betydelig, eier av.

Vi er medlem av StartupLab som er Norges sterkeste fagmiljø av startup-bedrifter innen teknologi. I dette miljøet skal vi sammen med deg utvikle fremtidens verdiskapning innen eiendomsutvikling.

Bli med i gjengen så vil vi sammen finne interessante eiendomsprosjekter. Og vi vil gi deg mye mer enn bare investeringer i fremtiden i form av opplevelser, lærdom, inspirasjon og bra mennesker som vil bidra. Og ikke minst blir du en del av utviklingen av miljøet der du bygger.

 

Jens Henrik Kobro

Grunnlegger av HomeCrowd

 

 

 

BLI MED I GJENGEN!